Stakeholdersbijeenkomst 19 november

12-11-2020

Heb je net het decentrale uitvoeringsplan (DUP) voor schone lucht ingeleverd of ben je er nog mee bezig? Op de volgende bijeenkomst voor deelnemers aan het Schone Lucht Akkoord staan de DUP’s prominent op de agenda.

Tegen welke vragen lopen jij en je collega’s aan, wat zijn handige oplossingen daarvoor, hoe pakken andere gemeenten en provincies dat aan? Je kunt je vragen stellen en hoort er alles over op 19 november. Ook het rijksuitvoeringsplan en de uitvoeringsagenda komen aan bod.

Je krijgt tips hoe je je aanvraag voor de SPUK-financiering zo succesvol mogelijk indient.

Wil je weten hoe je de SPUK-regeling kunt inzetten voor jouw uitvoeringsmaatregelen voor schone lucht? Ook dat komt langs op 19 november. Op basis van jullie feedback is de regeling aangepast, we vertellen hoe. Je krijgt uitleg welk type projecten in de regeling past en tips hoe je een aanvraag zo succesvol mogelijk indient.

Het is nú tijd om de cofinanciering te regelen. Ook daaraan besteden we aandacht op 19 november.

Themasessies
Voor monitoring, mobiele werktuigen, mobiliteit, participatie en industrie volgen na het plenaire deel themasessies. De thematrekkers lichten de stand van zaken toe, vertellen over good practices en beantwoorden vragen over de specifieke thema’s.

Vragen en voorbeelden
Heb je vragen die je op 19 november of door de thematrekkers beantwoord wilt zien? Stuur ze naar schoneluchtakkoord@minienw.nl.

Bekijk alvast goede voorbeelden van een decentraal uitvoeringsplan, van gemeente Nijmegen en gemeente Alblasserdam.

Programma en aanmelden
De stakeholdersbijeenkomst is online op 19 november van 8.45 uur tot circa 12.30 uur. Deelnemers aan het SLA hebben een mail ontvangen met het programma en de mogelijkheid om je aan te melden en de bijeenkomst in je agenda te zetten. Nog niets ontvangen? Laat het ons weten via schoneluchtakkoord@minienw.nl.

 

 

 

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen