Save the date: Schone Lucht Jaarcongres - 13 januari 2021

11-12-2020

De gemeente Rotterdam heet u van harte welkom op woensdag 13 januari 2021 bij het Schone Lucht Jaarcongres. Het is dan precies een jaar geleden dat het Schone Lucht Akkoord werd ondertekend in Utrecht.

Met de ondertekening gaven vele wethouders gedeputeerden en staatssecretaris van het ministerie van IenW Stientje van Veldhoven het officiƫle startsein voor het behalen van de doelen uit het Schone Lucht Akkoord.

Inspireren
Het congres op 13 januari 2021 zal grotendeels digitaal worden. Rotterdams wethouder Arno Bonte zorgt voor de ontvangst en verzorgt samen met staatssecretaris Van Veldhoven een deel van het programma. Het digitale Schone Lucht Jaarcongres is bedoeld om iedereen bij te praten maar vooral ook om te inspireren en de stappen die we met elkaar en ook individueel hebben gezet te delen.

We gaan allemaal voor een gezonde en schonere lucht en dat vereist de komende jaren een blijvende inspanning om de afspraken uit het SLA uit te voeren en de doelstelling van 50 procent gezondheidswinst in 2030 te halen.

Klik hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen